Retorn del cometa

Despres de passar setmanes viatjant per trencacolls virtuals, he tornat al meu bloc com qui torna a una casa abandonada que un dia va llogar amb l’il·lusió de ser la primera. He vist els mobles que hi vaig deixar, intactes, ningú els hi ha tret la pols ni n’hi ha posat. Tot s’ha aturat durant la meva absència, tot excepte la vida exterior al meu bloc, on el bullici dels veins i nouvinguts s’ha multiplicat. Durant uns quants dies m’hi trobaré extrany, potsr, o potser m’hi habituare tot segut, potser hi faré nova estada, o potser m’en aniré
Definitivament[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Retorn del cometa

  1. Eire diu:

    Doncs espero que la tornada sigui tan bona com sigui possible, i que tampoc sigui temporal.
    Benvingut de nou!

Els comentaris estan tancats.